Reduced price! Key Nutrition Adrenex Se större

Key Nutrition Adrenex

Adrenex

New product

PWO - In a League of it`s own!!

More details

399,00 kr inkl. moms

-30,00 kr

429,00 kr inkl. moms

Mer info

Pre-workout (PWO) är en utav de bäst säljande kosttillskotten, och alla som någonsin provat en riktigt bra PWO förstår snabbt varför. En PWO är ett kosttillskott som verkar direkt prestationshöjande. Något vi kan garantera att Adrenex verkligen är.

Man brukar dela upp de två stora prestationshöjande effekterna från en PWO i en "stim" respektive "pump" effekt. Många aktörer försöker kombinera dessa två effekter i en och samma produkt, något vi valt att inte göra då många tränar sent på kvällen och kan således inte använda preworkouts för sent på kvällen. Det här möjliggör då givetvis att individen kan träna hårdare, längre och intensivare. Då detta är en väldigt påtaglig effekt kan en viss mental trötthet upplevas efter träningspasset – något som till större del kan undvikas genom att fylla på med makronutrienter både under- och efter träningspasset.

Något vi också anser är viktigt att poängtera, är att produkter som Adrenex inte skall tas varje dag – utan endast de dagar när man verkligen behöver en motivationsboost. Adrenex kan kombineras med andra kosttillskott som exempelvis Proteinpulver, Aminosyror, Kreatin och andra produkter. Om Adrenex skall kombineras med en annan preworkout så måste individen själv bedöma respektive produkt enskilt innan en kombination kan ske då för mycket stimulanter lätt kan leda till obehagliga bieffekter.

Adrenex innehåller 1,5-Dimetylhexylamin (DMHA) som man skulle kunna säga är relativt besläktad med både DMAA och DMBA – två substanser som tidigare varit extremt populära bland preworkouts. Skillnaden här är att vi inte kommer försöka lura våra kunder, våra myndigheter eller andra aktörer genom att påstå att detta är en substans som tagits fram från ett barkextrakt av en oerhört sällsynt växt som endast kan växa på en hemlig plats någonstans i Asien.. Utan vi står för att detta är en syntetiskt framställd stimulant och det är också därför det är väldigt viktigt att doseringsanvisningarna följs. Adrenex innehåller mellan 30 - 100st doseringar.

Vi på Key Nutrition kan använda denna substans på ett ansvarsfullt sätt, och vi vill därför också tro att även våra kunder kan göra det. Missbrukas detta förtroende kommer vi omgående att ta bort Adrenex ur vårt sortiment, så använd denna produkt med stort ansvar. För att handla denna produkt ska du vara minst 18 år.