Nyhet CBD-olja 5%, 500mg Cannabinoider Se större

CBD-olja 5%, 500mg Cannabinoider

New product

En perfekt produkt för dig som vill upptäcka fördelarna med CBD eller tycker att 5% är lagom. Förutom fördelarna med cannabinoider innehåller denna produkt också en perfekt balans av härliga essentiella fettsyror som naturligt förekommer i hampafröolja. För både kropp och själ helt enkelt!

More details

I Lager

399,00 kr inkl. moms

Mer info

En produkt med hög biotillgänglighet, 500mg CBD, fylld med cannabinoider, terpener och bra fettsyror och som är helt fri från THC. Bra va!

Varför denna produkt? Genom att alla växtdelar av hampan används vid framställningen av vår CBD-olja (blommor, blad och stjälkar) blir resultatet, utöver en hög koncentration av CBD, även ett brett spektrum av alla andra cannabinoider och terpener naturligt funna i hampa. Med en patenterad utvinningsprocess behålls dessa medan all THC extraheras och tas bort. Vår olja är framställd av hampa som odlas enligt ansvarfulla odlingsprinciper av flergenerationsbönder i Colorado, USA. Vår olja är inte heller genetiskt modifierad (non-GMO)! Alla CBD-produkter i vårt sortiment, både oljebaserade och vattenlösliga, är utvunna och framställda med fokus på biotillgänglighet och är därför, jämfört med många andra produkter på marknaden,