Thyrodex Se större

Key Nutrition - Thyrodex

New product

Framtidens fettförbrännare Thyrodex är skapt för dig som tidigare försökt gått ner i vikt, men misslyckats. För dig som har fastnat på en platå i din viktminskning, och behöver något som hjälper dig komma tillbaka på banan igen. För dig som går på en krävande tävlingsdiet och behöver den där extra pushen för att komma ner i dem sista fettprocenten.

More details

This product is no longer in stock

399,00 kr inkl. moms

Mer info

Samtliga noggrant utvalda ingredienser i produkten Thyrodex är baserade på vetenskaplig evidens gällande dosering, effektivitet och säkerhet. Detta för att ge dig som konsument den bästa möjliga produkten inom sin genre, utan onödiga biverkningar. Varje aspekt av våra produkter är studerat i minsta detalj, från färgen på kapslarna till hur ämnen interagerar med varandra för att få ut maximal effekt.

Key Nutrition är helt unika på marknaden med att ha en vetenskaplig grund till sina hälsokost produkter. Detta innebär är att du som konsument kan lita på att produkterna fungerar, på riktigt. Bakom varje produkt finns ett stort antal kliniska studier som påvisar dess specifika effekt på människan, samt ett omfattande arbete som innebar att granska det som inte höll måttet.

Vi står för total transparans, dvs att du som konsument har tillgång till och kan granska den forskning vi bygger vår produkt på, för att du ska kunna känna dig säker när du väljer Key Nutrition som leverantör av dina hälsokostprodukter.